Motivatia asumata


 
 

Motivatia asumata
Vietile noastre sunt afectate de ceva ce nu se vede, nu se aude, nu se simte. De necunoscut! Mainile si mintea noastra sunt blocate de ceea ce se-ntampla. Avem de ales sa lasam anxietatea sa ne deprime sau sa cautam bucuria in lucrurile marunte, normale, de zi cu zi. Realizam ca lumea in care traim astazi a inregistrat un esec global in a ne feri de nenorociri. Trebuie sa avem puterea de a folosi esecul in avantajul nostru. De a continua, de a merge mai departe, de a ne demosnstra ca putem face totul mai bine. Macar suntem mai uniti in simtiri ca niciodata. Este momentul in care avem nevoie sa accesam intreaga noastra energie si putere de lupta, sa ne asumam motivatia - motorul interior care foloseste energia izvorata din dorinta de autodeterminare, care ne propulseaza spre bine cand toate sunt impotriva, care ne poate reda bucura si entuziasmul.
Trebuie sa ne protejam sanatatea fizica dar mai ales sanatatea emotionala. Aceasta ne va face mai puternici si ne va aduce din nou speranta de bine. Sanatatea emotionala se poate pastra numai daca gandim pozitiv si umplem golul din suflet lasat de scurgerea sperantei cu ce poate avea mai bun si mai inaltator fiinta noastra.
Sa apelam la talentul nostru oricare ar fi el pentru a demonstra ca stim sa trecem peste momentele grele, sa facem lucruri care sa ne bucure pe noi si deopotriva pe semenii nostri. Sa nu uitam ca cele mai mari descoperiri si cele mai faimoase inventii s-au facut din nevoia omenirii de a depasi momentele cruciale, dificile, de rascruce. Am asternut pe panza grija si durerea transformate in frumos si palpitant. Sunt emotiile mele transpuse in culori.

Comments

Popular posts from this blog

Umbra si culoarea ei in pictura